ukenru
z-pochatku-dobi-v-zoni-ato-poraneno-dvokh-viyskovikh-zsu-shtab

З початку доби в зоні АТО поранено двох військових ЗСУ - штаб

 • 9498 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати мінські домовленості, внаслідок ворожих обстрілів поранення зазнали два військовослужбовці Збройних Сил України, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Як зазначили у прес-центрі, на лінії зіткнення знову не спостерігалося повного припинення вогню. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості.

"Від початку доби зафіксовано 4 обстріли наших опорних пунктів з боку незаконних збройних формувань. Унаслідок ворожих обстрілів поранення зазнали два військовослужбовці Збройних Сил України", - повідомили у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони підтвердили загибель військового ЗСУ 1 лютого на Донбасі

Зазначається, що на луганському напрямку ворог з мінометів калібру 120-мм і 82-мм озброєння БМП, зенітної установки та великокаліберних кулеметів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу населеного пункту Луганське. З гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів противник обстрілював наших оборонців біля Лозового. Зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по захисниках Зайцевого. На донецькому напрямку понад двадцять мін калібру 82-мм розірвалися на підступах до Авдіївки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП