ukenru
z-pochatku-dobi-boyoviki-trichi-obstrilyali-pozitsiyi-os-1

З початку доби бойовики тричі обстріляли позиції ОС

 • 8754 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. З початку поточної доби військовослужбовці у зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) зафіксували три прицільні обстріли опорних пунктів ЗСУ. Про це повідомив речник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні, 7 жовтня, з опівночі до 11:00 в районі проведення Операці об’єднаних сил відбулось три прицільні обстріли наших опорних пунктів. При цьому противник активно застосовував заборонені артилерію та міномети", - повідомив він.

Так, на Луганському напрямку на один з опорних пунктів в районі населеного пункту Новолуганське окупанти з початком нової доби здійснили вогневий наліт із застосуванням мінометів 120-го калібру, а зранку протягом 20-ти хвилин вели вогонь з озброєння БМП по українських позиціях поблизу Кримського з боку окупованого Жолобка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка: бойовики приховано розширюють площі мінних полів

На Донецькому напрямку ранок розпочався з тривалого обстрілу підрозділів Об’єднаних сил неподалік Водяного з артилерії калібру 122 мм, 120-х мінометів та озброєння БМП. Вогонь вівся з напрямку населеного пункту Ужівка.

"Загалом від початку доби ворог випустив по наших позиціях 3 артилерійські снаряди типу 122 мм, а також 13 мін калібру 120 мм. Наші військові були змушені двічі відкривати вогонь у відповідь. Втрат у лавах Об’єднаних сил з початку доби не зафіксовано",- сказав речник.

Як повідомляв УНН, минулої доби, 6 жовтня, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП