ukenru
z-pochatku-dobi-boyoviki-chotiri-razi-obstrilyali-pozitsiyi-oos

З початку доби бойовики чотири рази обстріляли позиції ООС

 • 7085 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. З початку поточної доби російсько-терористичні угруповання 4 рази обстріляли позиції українських військ на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута, передає кореспондент УНН.

"З опівночі до дев’ятої ранку зафіксовано 4 ворожих обстріли, усі порушення режиму тиші російсько-окупаційними військами відбулися на Донецькому напрямку… Ситуація перебуває під повним контролем підрозділів Об’єднаних сил. Від початку поточної доби втрат у лавах Збройних сил України немає", - сказав Праута.

За його словами, з гранатометів та іншого піхотного озброєння двічі були обстріляні позиції українських військ біля Мар’їнки, та по одному разу — Чермалика та Водяного.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 31 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ. Озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, бойовики при цьому не застосовували. Під час ведення бойових дій протягом минулої доби один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще троє отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП