ukenru
z-pochatku-diyi-bezvizu-odnomu-ukrayintsyu-vidmovili-v-peretini-kordonu-z-yes-dpsu

З початку дії безвізу, одному українцю відмовили в перетині кордону з ЄС - ДПСУ

 • 7878 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. З початку дії безвізового режиму для України лише одному українцеві було відмовлено в перетині кордону через попередні порушенням термінів перебування у Данії. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає УНН.

"Усі громадяни України, які скористалися безвізом, вони потрапили до країн свого призначення за виключенням одного громадянина. Одна тільки була відмова. Відмовили громадянину України, який свого часу перевищив термін перебування в Данії і відповідно йому тимчасово заборонено вїзд на територію Європейського Союзу. Всі інші громадяни перетнули кордон на європейських країн", - сказав О.Слободян.

В той же час О.Слободян повідомив, що по біометричним паспортам з початку доби преретнули кордон з ЄС близько 3,5 тис., "але це ті громадяни, які отримували свої біометричні паспорти ще раніше, відповідно вони мали діючі візи європейських країн".

Тих громадян, які скористалися безвізом, з початку доби склали близько 600 осіб, також повідомив О.Слободян.

Нагадємо, в перші години дії безвізу, державний кордон України з біометричними паспортами перетнули майже 600 українців.

Як повідомляв УНН, перший безвізовий поїзд відправився у Польщу.

Українські Національні Новини

Суспільство