ukenru
z-lita-rf-pochala-vidchuvati-gostru-nestachu-v-osobovomu-skladi-venislavskiy-pro-mobilizatsiyu-rosiyan

З літа рф почала відчувати гостру нестачу в особовому складі – Веніславський про мобілізацію росіян

 • 130410 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Іншого виходу, окрім як оголосити мобілізацію, у рф немає, адже всі можливості від прихованої мобілізації вичерпалися, а в лавах військ рф відчувається гостра нестача особового складу. Таку думку на брифінгу висловив представник Президента України у Верховній Раді Федір Веніславський, передає кореспондент УНН.

Цитата

«росія змушена оголосити мобілізацію, іншого варіанту у них немає. Тому що вони вичерпали всі можливі ресурси прихованої мобілізації. Усі, кого можна було якимось чином або матеріально, або ідеологічно зазомбованих, залучити до війни проти України, уже залучені. За даними ГУР, з літа російська федерація почала відчувати гостру нестачу в особовому складі, у поповненні втрат, як вони понесли на території України", - сказав нардеп.

Деталі

Він вважає, що після успішного контрнаступу українських Збройних сил на Харківщині путін усвідомив катастрофічність наслідків для рф. Тож для того, щоб мінімізувати негатив і показати здобутки для внутрішньої аудиторії, він оголосив часткову мобілізацію.

«Мобілізація, я переконаний, буде продовжувати приносити ті наслідки, які ми вчора спостерігали в Москві та інших містах. Протестний рух вже почався, і це буде черговий крок до завершення епохи тієї росії, яку ми зараз маємо як свого сусіда», – заявив Веніславський.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 55 110 осіб.

Українські Національні Новини

Політика