ukenru
z-ibragimovich-porivnyav-sebe-iz-indianoyu-dzhonsom

З.Ібрагімович порівняв себе із Індіаною Джонсом

 • 10975 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Героєм переможного матчу 1/16 фіналу Ліги Європи "Манчестер Юнайтед" проти "Сент-Етьєна" став швед Златан Ібрагімович, який оформив свій перший хет-трик на "Олд Траффорд", передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Три голи шведського нападника зробили "МЮ" беззаперечним фаворитом пари із "Сент-Етьєном". Матч завершився із рахунком 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З.Ібрагімович "увійшов" у команду тижня в Лізі Європи

"Всі мої трофеї чудові, я перемагав у всіх країнах, де грав. Якщо я виграю і цей турнір, то буду неймовірно щасливий. Всі знають, що я виступав у багатьох клубах і всюди намагався показувати свій кращий футбол. Де б я не був, я перемагав. У цьому сенсі я, як Індіана Джонс", - сказав 35-річний З.Ібрагімович.

Примітно, що фанати "Сент-Етьєну" тепер можуть побоюватися візиту З.Ібрагімовича до Франції, адже "футбольний І.Джонс" традиційно демонструє свої якості бомбардира у зустрічах з зеленими. У 14 матчах з "Сент-Етьєном" екс-нападник "Парі Сен-Жермен" забив в цілому 17 голів.

Нагадаємо, що наразі швед не виграв жодного єврокубка, хоча на внутрішній арені в його активі 31 трофей.

Довідка УНН: І.Джонс - вигаданий персонаж, герой серії пригодницьких фільмів, численних книг, коміксів та комп'ютерних ігор. Персонаж був створений режисером і сценаристом Джорджем Лукасом в 1973 році. Його зіграв відомий американський актор Гаррісон Форд.

Українські Національні Новини

Спорт