ukenru
z-grudnya-ukrzaliznitsya-vvede-noviy-grafik-rukhu-poyizdiv

З грудня "Укрзалізниця" введе новий графік руху поїздів

 • 21504 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. З 10 грудня цього року "Укрзалізниця" введе новий графік руху поїздів, яким передбачені нові напрямки та запропонує пасажирам низку нових поїздів у щонайменше сімох рейсах. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці", передає УНН.

"Цієї неділі в перший рейс вирушить новий поїзд Львів – Одеса з новими вагонами," – зазначив в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов.

Нові поїзди курсуватимуть також за напрямками Ужгород – Лисичанськ, Івано- Франківськ – Костянтинівка, Харків – Одеса, Одеса – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Чернігів, Київ – Запоріжжя та Харків – Рахів.

Крім того, готується нове сполучення до Маріуполя, планується призначити другу пару поїздів Ковель – Холм, нове сполучення Київ – Відень та двогрупний поїзд Одеса—Рахів—Перемишль.

За словами Є.Кравцова, "Укрзалізниця" розробляє такі напрямки: Мукачево-Будапешт, Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига – Таллін та Київ – Гомель.

Як повідомляв УНН, для зручності пасажирів та у зв’язку зі зростанням попиту на перевезення на південно-східному напрямку "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд №270/269 Одеса — Харків.

Українські Національні Новини

Суспільство