ukenru
z-auktsionu-pustyat-sim-naftobaz-privatbanku-zi-znizhkoyu-vid-7-do-90

З аукціону пустять сім нафтобаз ПриватБанку зі знижкою від 7 до 90%

 • 17750 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Державне підприємство "СЕТАМ" виставить на аукціон сім нафтобаз ПриватБанку зі знижкою від 7 до 90%. Про це УНН повідомили у пресслужбі ДП.

"Акціонерне товариство державний банк "ПриватБанк" виставило на електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство "СЕТАМ") 7 нафтобаз із значною уцінкою - від 7% до 90%", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що нафтобази знаходяться в Кіровоградській, Харківській, Житомирській, Сумській областях. Виробничі комплекси, які раніше коштували понад 16 млн грн, тепер можна придбати зі стартовою ціною 4,7 млн, а ціна на ті, які коштували понад 10 млн, зараз знизилась до 1 млн грн.

Аукціон проведуть 20 лютого 2020 року.

"Нафтобази від ПриватБанку вже неодноразово продавались на нашому онлайн-аукціоні. Я впевнений, що зниження стартової ціни до 90% додадуть лотам ще більшої привабливості серед учасників торгів", - прокоментував в.о. генерального директора ДП "СЕТАМ" Микола Писанчин.

Нагадаємо, державне підприємство "СЕТАМ" за 5 років роботи реалізували нерухомості площею приблизно "як половина Ватикану", на суму понад 9 млрд грн.

Українські Національні Новини

Економіка