yusov-pro-sytuatsiiu-na-kordoni-z-bilorusiuiu-z-bezpekovoi-tochky-zoru-niiakykh-zmin-tam-ne-vidbuvaietsia

Юсов про ситуацію на кордоні з білорусюю: з безпекової точки зору ніяких змін там не відбувається

 • 24104 переглядiв

Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що з безпекової точки зору на кордоні з білоруссю змін не відбувається. Розмови про загострення мають переважно інформаційний характер, а ситуація залишається контрольованою.

З безпекової точки зору ніяких особливих змін на кордоні з білоруссю не відбувається. Розмови про загострення носять переважно інформаційний характер. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Останнім часом дуже багато розмов про загострення на кордоні з Україною і білоруссю, але ці розмови носять переважно інформаційний характер та загрози (носять – ред.) інформаційний характер. З безпекової точки зору ніяких змін особливих там не відбувається

- сказав Юсов.

Доповнення

13 липня повідомлялося, що білоруський правитель олександр лукашенко заявив про відведення військ у зв'язку з тим, що "напруженість" на кордоні з Україною нібито ліквідовано.

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко повідомляв, що попри те, що білорусь продовжує здійснювати інформаційні впливи, намагається демонструвати свою військову активність, або участь у якихось мілітарних процесах, ситуація на кордоні залишається повністю стабільною і контрольованою.  

У білорусі громадянина Німеччини засуджено до страти19.07.24, 17:10

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві пролунав вибух

     • 23487 переглядiв

    "Оленячий місяць": липнева повня осяє небо цими вихідними

     • 24016 переглядiв