ukenru
yu-lutsenko-vnis-podannya-na-znyattya-deputatskoyi-nedotorkannosti-iz-m-dobkina-dopovneno

Ю.Луценко вніс подання на зняття депутатської недоторканності із М.Добкіна (доповнено)

 • 10402 переглядiв

КИЇВ. 29. червня. УНН. Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання на зняття депутатської недоторканості з народного депутата Михайла Добкіна. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата М.Добкіна, в діях якого вбачаються ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок м. Харкова нормативною вартістю понад 220 млн грн",- написав Ю.Луценко.

Нагадаємо, Генпрокурор Юрій Луценко вніс у Верховну Раду подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів України Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата і Максима Полякова.

Так, 27 червня голова Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що парламент у четвер наступного пленарного тижня (13 липня — ред.) може розглянути питання позбавлення недоторканності низки народних депутатів за поданням Генеральної прокуратури.

Українські Національні Новини

Політика