ukenru
yu-lutsenko-450-prokuroriv-priznacheno-u-mistsevi-prokuraturi-torik

Ю.Луценко: 450 прокурорів призначено у місцеві прокуратури торік

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Минулого року на посади прокурорів у місцеві прокуратури було призначено 450 нових осіб. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценка під час наради у ГПУ, передає кореспондент УНН.

"Минулого року відбулися чергові конкурси на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах… На сьогодні призначено нових 450 прокурорів, з яких 93% - це кандидати, які не мали стажу роботи в прокуратурі. Вони пройшли два тести, співбесіди із комісією, яка комплектувалась з участю громадськості сьогодні замістили вакансії у базовій ланці прокуратури", - повідомив Генпрокурор.

Він також додав, що надалі робота продовжуватися саме за таким вектором на залучення до місцевих прокуратур нових правників.

"Крім того на цих конкурсах був обраний кожен третій керівник місцевої прокуратури. Це також два тести і співбесіди. Люди, які були рекомендовані комісією, всі до одного були призначені моїм наказом", - додав Ю.Луценко.

Нагадаємо, 23 січня Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 77% призначень у місцеві прокуратури – юристи не з системи ГПУ.

 

Українські Національні Новини

Політика