ukenru
youtube-zaprovadzhuye-noviy-rezhim-batkivskogo-kontrolyu

YouTube запроваджує новий режим батьківського контролю

 • 18732 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. YouTube анонсував новий режим батьківського контролю для дітей, які не є повнолітніми, але достатньо дорослі щоб бути користувачами “YouTube Kids”. Повідомляє УНН з посиланням на офіційну сторінку популярного відеохостингу YouTube.

Деталі

З початку існування порталу, його користувачами могли стати люди від 13 років. Згодом команда YouTube створила платформу “YouTube Kids”, де містились відео, орієнтовані лише на дитячу аудиторію. І протягом останнього року проводилась розробка нового режиму батьківського контролю, яку буде запущено протягом наступних місяців.

Цей режим контролю включатиме певні налаштування вмісту та обмежені функції. YouTube пропонує наступні три варіанти вибору налаштування вмісту:

Базовий: категорія буде містити широкий спектр відеозаписів, які зазвичай підходять для глядачів віком від 9 років, включаючи влоги, навчальні посібники, ігрові відео, музичні кліпи, новини, навчальні відеоролики та інше.

Розширений: завдяки вмісту, який загалом підходить для глядачів віком від 13 років, цей параметр матиме ще більший набір відео, а також прямі трансляції.

Більша частина на YouTube: тут будуть майже всі відео на YouTube, за винятком матеріалу, обмеженого за віком, категорія також включає делікатні теми, які можуть бути корисними лише для підлітків.

Відеохостинг повідомляє, що спочатку система працюватиме, допускаючи помилки, але згодом вдосконалюватиметься.

Нагадаємо

Уповноважений з прав дитини в Україні Микола Кулеба заявив, що підтримує заборону в Україні соцмереж, в яких немає контролю за шкідливим для дітей контентом, зокрема мережі Tik Tok.

Українські Національні Новини

Суспільство