yomu-ne-potriben-myr-zelenskyi-nazvav-prychyny-toho-chomu-ne-pide-na-dialoh-z-putinym

Йому не потрібен мир: Зеленський назвав причини того, чому не піде на діалог з путіним

 • 30372 переглядiв

Президент України зазначив, що він не може сідати за стіл переговорів з декількох причин і найважливіша з них – це небажання путіна закінчувати війну.

Президенту України Володимиру Зеленському під час інтерв’ю латиноамериканським ЗМІ задали питання про переговори з російським диктатором путіним. На це він відповів, що неможливо домовлятися з тим, хто не зацікавлений в мирі, передає УНН.

"Перш за все йому не потрібен мир. Коли ми хочемо вирішити якусь проблему ми повинні зрозуміти, що це потрібно всім сторонам",- сказав Володимир Зеленський та нагадав про заяви путіна не нападати на Україну після окупації Криму і частини Донбасу в 2014 році. Це вкотре доводить, що всі слова диктатора - брехня.

"Він не зацікавлений в незалежній Україні і це факт. Йому потрібна Україна, як частина російської федерації",- сказав президент та підсумував: "Що йому (путіну-ред.) поставити на компроміси? Я не можу торгувати людьми. І з ким? З людиною, слово якої варте нічого. Це не гарантії".

Деталі

Володимир Зеленський зазначив, що він не може сідати за стіл переговорів з декількох причин і найважливіша з них – це небажання путіна закінчувати війну. "Він не хоче ніякого діалогу, він не хоче зупинити війну. Для нього сьогодні зупинити війну це просто два слова по телефону. Два слова сказати своїм військам",- наголосив президент.

А Україна в свою чергу не може відмовитись від своїх територій, бо, по-перше на окупованих територіях залишилося багато українців, права і свободи яких, згідно конституції, влада України має захищати. По-друге, після усіх неправдивих заяв російського диктатора, його словам та гарантіям немає довіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цю битву я не програв: Зеленський про скорочення військової допомоги від США

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Дніпрі чути вибухи - ЗМІ

     • 35838 переглядiв

    Ситуація дійсно складна: експерт про допомогу США для України

     • 37977 переглядiв

    У Раду внесли постанову про звільнення члена ЦВК Буглака

     • 27901 переглядiв

    Умєров за два роки задекларував майже 8 млн грн доходів

     • 27740 переглядiв