ukenru
yevropeytsi-mayut-ne-zabuvati-scho-vbivtsi-y-kati-vse-zh-taki-vidpovidayut-pered-sudom-zelenskiy

Європейці мають не забувати, що вбивці й кати все ж таки відповідатимуть перед судом – Зеленський

 • 135565 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський в зверненні до Франкфуртського книжкового ярмарку заявив, що дефіцит знання призводить до появи людей, які закликають "зрозуміти росію". Про це інформує УНН.

Цитата

«Маємо говорити відверто: у Європі ще достатньо діячів, які закликають «зрозуміти» росію та намагаються ігнорувати терористичну політику таких держав, як Іран. Такі люди є в різних сферах: у політиці, в бізнесі, у громадських організаціях і в медіа.

Чому це можливо? Одна відповідь: дефіцит знання. Дефіцит знання в суспільної більшості. Дефіцит знання про вбивства, скоєні росією. Дефіцит знання про злочини, що поєднують різні антидемократичні режими. Дефіцит знання про корупцію, яка стала їхнім інструментом, щоб знижувати пильність Європи. Дефіцит знання про несправедливість і брехню, які є невід’ємними елементами політики будь-якої терористичної держави», – повідомив Зеленський.

Деталі

Він додав, що через відсутність знань політикам простіше маніпулювати суспільством, а бізнесові магнати можуть піти на будь-яку аморальність у відносинах між державами. Коли в країні не помічають несправедливість, в ній може розпочатися терор.

«Будь ласка, пишіть про це. Читайте про це. Робіть усе, щоб європейці знали, скільки людей загинули в боротьбі за права й елементарну повагу. Створюйте, друкуйте, розповсюджуйте книжки про тих, хто послаблював Європу своїми рішеннями через корумпованість чи просто байдужість. Про тих, хто дарував силу державам-терористам або навіть зараз намагається робити все, щоб на їхній терор не було міцної реакції. І обовʼязково поширюйте історії про перемоги свободи. Люди мають знати, що свобода може вистояти навіть тоді, коли багатьом здається, що цього не буде. Європейці мають не забувати, що вбивці й кати все ж таки відповідають перед судом, навіть якщо вони мали значну владу і вплив. Нагадуйте людям про це. Завдяки цьому знанню вони відчуватимуть, що й теперішніх винуватців політики геноциду та воєнних злочинців реально притягнути до відповідальності», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Латвії Артурс Крішьяніс Каріньш закликає Європейський Союз до створення трибуналу для росії за її злочини проти України.

Українські Національні Новини

Політика