yevropeiskyi-investytsiinyi-bank-akumuliuvav-dlia-ukrainy-ponad-75-mlrd-yevro-shmyhal

Європейський інвестиційний банк акумулював для України понад 7,5 млрд євро - Шмигаль

 • 30782 переглядiв

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з президентом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Вернером Хойєром проекти з відновлення України. За словами Шмигаля, ЄІБ вже акумулював для нашої держави понад 7,5 млрд євро.   Про це прем’єр написав на своїй сторінці  у Telegram, пише УНН.

Продуктивна зустріч з Президентом Європейського інвестиційного банку Вернером Хойєром та його командою. Привітав відкриття представництва ЄІБ у країнах Східної Європи з офісом у Києві. Обговорили чинні та нові проєкти з відновлення. Очікуємо на їх реалізацію

- повідомив Шмигаль.

За його словами, уряд активно співпрацює з ЄІБ у сферах відновлення інфраструктури, енергетики, теплопостачання.

Прем’єр подякував президенту Європейського інвестиційного банку  за фінансову допомогу, зокрема створення дієвих інструментів для повоєнного відновлення.

ЄІБ одним з перших міжнародних фінансових організацій у березні 2022 року надав фінансову підтримку до держбюджету. Загалом Європейський інвестиційний банк акумулював для нашої держави понад 7,5 млрд євро. Високо цінуємо активну роль ЄІБ у підтримці України

- вказав Шмигаль.

Раніше

УНН повідомляв, що Європейський інвестиційний банк оголосив про відкриття у Києві нового регіонального представництва ЄІБ у країнах Східної Європи. 

Тетяна Краєвська

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Кіберспортивні зірки Petr1k, ceh9 та XBOCT - нові бренд-амбасадори FAVBET

     • 22469 переглядiв

    Мальта готова взяти на себе головування в ОБСЄ наступного року

     • 25307 переглядiв