ukenru
yevrodeputat-radit-zelenskomu-zalishiti-klimkina-na-posadi

Євродепутат радить Зеленському залишити Клімкіна на посаді

 • 12857 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Депутат Європарламенту від Німеччини з фракції Європейської народної партії Міхаель Ґалер вважає, що Володимир Зеленський має скористатись вже набутим досвідом у зовнішній політиці деяких українських діячів, зокрема глави МЗС Павла Клімкіна. Про це він заявив в інтерв'ю DW, відповідаючи на питання щодо ризиків для курсу України на євроінтеграцію, передає УНН.

"Поки що ми замало знаємо, що конкретно він має на увазі. Але якщо Зеленський думатиме про те, кого звільнити, а кого залишити на посаді, то я б йому радив, наприклад, міністра закордонних справ Павла Клімкіна залишити. Адже він має великий досвід і добре знає, про що йдеться. Я чув, що він хоче звільнити генерального прокурора. Скажу так: це мене не дивує. Але вже набутим досвідом у зовнішній політиці Зеленський мав би скористатися", - сказав Ґалер.

Нагадаємо, в понеділок Міністр закордонних справ України Павло Клімкін привітав українців із демократичним вибором, а Володимира Зеленського — з перемогою на виборах президента.

Українські Національні Новини

Політика