ukenru
yes-zasudzhuye-psevdoreferendumi-rf-i-ne-viznaye-yikhnikh-rezultativ

Євросоюз засуджує псевдореферендуми рф і не визнає їхні результати – представництво ЄС в Україні

 • 111089 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Європейський Союз не визнає псевдореферендуми, які росія провела на захоплених територіях України. Про це йдеться у Twitter представництва ЄС в Україні, передає УНН.

Цитата

"ЄС підтримує Україну від початку російської загарбницької війни. Ми закликаємо росію поважати норми міжнародного права, негайно припинити агресію і повернутися до своїх кордонів. Ми рішуче засуджуємо незаконні «референдуми», які ніколи не будуть визнані", – ідеться у повідомленні.

«Зустріч із @DmytroKuleba:
ЄС підтримує  від початку російської загарбницької війни. Ми закликаємо  поважати норми міжнародного права, негайно припинити агресію і повернутися до своїх кордонів.

Ми рішуче засуджуємо незаконні «референдуми», які ніколи не будуть визнані». https://t.co/iTJLUZhtMF pic.twitter.com/jM5fTZ7Vrl

— EU in Ukraine (@EUDelegationUA) September 29, 2022

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з польським колегою Анджеєм Дудою – обговорили псевдореферендуми, проведені росією на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

Українські Національні Новини

Політика