ukenru
yes-nadast-moz-ekspertiv-dlya-implementatsiyi-drugogo-etapu-medreformi-stepanov

ЄС надасть МОЗ експертів для імплементації другого етапу медреформи - Степанов

 • 15613 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Європейський Союз надасть Міністерству охорони здоров‘я експертів для імплементації другого етапу медреформи. Про це стало відомо під час зустрічі міністра охорони здоров‘я Максима Степанова з профільними представниками ЄС, передає УНН з посиланням на МОЗ.

"Співпраця та професійна підтримка з боку ваших (ЄС – ред.) експертів допоможе імплементувати нам другу хвилю реформи згідно з міжнародними стандартами та зробить усіх нас краще підготовленими, в тому числі, до будь-яких спалахів пандемії у майбутньому", — зазначив Степанов.

Зі свого боку, профільні представники ЄС зазначили, що підтримують ініціативи Міністерства охорони здоров‘я та виразили бажання посилювати комунікацію та співпрацю.

Як відомо, Україну було включено спостерігачем до складу Комітету з охорони здоров’я Європейського союзу, що, на думку Степанова, є важливим кроком до інтеграції української медицини до європейських стандартів якості.

Нагадаємо, Степанов працює з міжнародними експертами над удосконаленням другого етапу медреформи.

В Європарламенті висловились щодо продовження медреформи в Україні.

Якщо в Україні продовжать медичну реформу - буде оголошено всеукраїнський страйк медиків. Про це повідомив директор Інституту серця Борис Тодуров.

Українські Національні Новини

Політика