yermak-zidzvonivsya-z-pomichnikom-baydena-obgovorili-situatsiyu-na-fronti-ta-formulu-miru

Єрмак зідзвонився з помічником Байдена: обговорили ситуацію на фронті та "Формулу миру"

 • 448591 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном поточну ситуацію на фронті та підсумки зустрічі у Копенгагені щодо “Формули миру”. Про це йшлося під час телефонної розмови Єрмака і Саллівана, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ОП.

Деталі

Керівник ОП поінформував Джейка Саллівана про оперативну ситуацію на полі бою.

Також підбив підсумки зустрічі у Копенгагені радників з питань національної безпеки та політичних радників лідерів Бразилії, Великої Британії, Данії, ЄС, Італії, Індії, Канади, Німеччини, Південної Африки, Саудівської Аравії, США, Туреччини, України, Франції та Японії, під час якої відбулися консультації щодо ключових принципів миру.

За словами Єрмака, учасники зустрічі обговорили деталі української “Формули миру”.

Керівник Офісу Президента України наголосив, що ця зустріч є чітким сигналом поваги до територіальної цілісності та суверенітету України як одного з важливіших принципів Статуту ООН.

Єрмак також подякував Президенту Джозефу Байдену за потужну підтримку України.

Додамо

27 червня США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на суму до 500 млн доларів. Передадуть, зокрема, додаткові боєприпаси для ЗРК Patriot, зенітні комплекси Stinger, додаткові боєприпаси для ракетно-артилерійських систем високої мобільності (HIMARS), артилерійські снаряди калібру 155 мм і 105 мм, 30 бойових машин піхоти Bradley.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рада схвалила введення е-марки на алкоголь та цигарки

     • 767454 переглядiв