yermak-ta-zaluzhniy-proveli-rozmovu-z-radnikom-premyera-britaniyi-z-pitan-natsbezpeki

Єрмак та Залужний провели розмову з радником прем’єра Британії з питань нацбезпеки

 • 196257 переглядiв

Цитата

"Разом із Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним провели телефонну розмову з радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу. У розмові також взяв участь глава комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін. Я високо оцінив перші телефонні переговори Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака, які відбулися напередодні", - написав Єрмак.

Він заявив, що під час цієї розмови було підтверджено курс Великої Британії на підтримку України та продовження двосторонньої співпраці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новопризначений прем'єр Британії поговорив із Зеленським та наголосив на "непохитній підтримці Великобританії України"

Окрім того, Єрмак наголосив, що заяви росіян про "брудну бомбу" є абсурдними.

"Наша країна відкрита для візиту експертів МАГАТЕ, які зможуть засвідчити безпідставність таких звинувачень. Відзначив важливість проведення онлайн-саміту у форматі "НАТО + Україна". Висловив подяку Великій Британії, яка надає значну політичну й оборонну підтримку Україні, та відзначив системну координацію зусиль сторін у широкому колі питань", - повідомив Єрмак.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський привітав нового прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака зі вступом на посаду, наголосивши на готовності продовжувати зміцнення українсько-британського стратегічного партнерства.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кім заявив про дрони з моря: бачимо три групи мопедів

     • 319369 переглядiв