ukenru
yelizaveta-ii-pripinila-spivpratsyu-zi-svoyim-postachalnikom-spidnoyi-bilizni

Єлизавета ІІ припинила співпрацю зі своїм постачальником спідньої білизни

 • 10014 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Букінгемський палац розірвав договір з постачальником спідньої білизни для королеви через нібито розголошення деталей бюстгальтера Єлизавети ІІ. Про це повідомляє ВВС Україна, передає УНН.

Зазначено, що королівський дозвіл відкликали після того, як керівник фірми Джун Кентон, яка розробляла бюстгальтери для королеви, випустила автобіографічну книгу "Буря в чашечках". Сама Дж.Кентон заявила, що в книзі не було нічого, через що варто було б перейматись, і вона дуже засмучена таким рішенням.

"Мені дуже сумно, що Букінгемський палац образила ця історія. Я лише писала про те, що відбувалося у моєму житті. Я розповіла, що я була там, але не розповідала, що там відбувалося. Це неймовірно засмучує мене наприкінці мого життя, але я не можу боротися із Букінгемським палацом, і я б не хотіла", - сказала Дж.Кентон.

Джун Кентон почала працювати на королеву на початку 1980-х. Вона регулярно відвідувала Букінгемський палац та обслуговувала членів королівської родини, включаючи королеву-матір і принцесу Маргарет.

У Букінгемському палаці поки не прокоментували цю подію.

Нагадаємо, 8 грудня королева Британії Єлизавета II відвідала найбільший і потужний авіаносець британського ВМФ Queen Elizabeth. 

Українські Національні Новини

Новини Світу