ukenru
yarmolenko-dopomig-vest-khemu-perervati-peremozhnu-seriyu-chelsi

Ярмоленко допоміг "Вест Хему" перервати переможну серію "Челсі"

 • 14121 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. "Вест Хем" Андрія Ярмоленка провів домашній поєдинок 6-го туру Англійської Прем'єр-ліги проти "Челсі", передає кореспондент УНН.

На 31 хвилині зустрічі варто відзначити затяжний прохід Ярмоленка з партнером проти двох польових гравців "синіх". Все завершилося ударом Антоніо, м'яч потрапив у ногу воротареві та оминув рамку воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленка визнали кращим футболістом матчу АПЛ

На 51 хвилині Ярмоленко фінтом прибрав опонента та завдав гострого пострілу – м'яч пройшов трохи вище поперечини. У заключні 15 хвилин Ярмоленко мав найкращу нагоду серед "молотобійців" аби забити гол. Снодграсс навісив на дальню стійку, де в кількох метрах від воріт вистрибував українець, але примудрився надіслати м'яч повз площину.

Загалом гра була бойовою та бадьорою, "Челсі" переважав за господарів у володінні м'ячем та ударами, але все закінчилося нічиєю 0:0.

Примітно, що Ярмоленко вийшов стартовому складі та провів на полі усі 90 хвилин.

"Челсі" вперше у сезоні АПЛ втратила очки. Тепер команда Саррі має 16 очок і відпустила від себе "Ліверпуль" на 2 пункти. "Вест Хем" з 4-ма очками знаходиться біля зони вильоту – 17 рядок.

Українські Національні Новини

Спорт