ukenru
yaremenko-vibachivsya-za-seks-skandal-i-znovu-zvinuvativ-zhurnalistiv

Яременко вибачився за секс-скандал і знову звинуватив журналістів

 • 23314 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Ті журналісти, які вкрали й оприлюднили особисту переписку народного депутата України Богдана Яременка, заробили від 3 до 7 років ув'язнення. Про це заявив сам народний депутат України від "Слуги народу" Богдан Яременко, виступаючи з парламентської трибуни, передає кореспондент УНН.

"Моя дружина - єдина людина, яка знає про мене все, - не має до мене претензій. Саме тому, що знає все. Мають інші... Претензії є у моралістів. У цій країні є закон, який захищає мою і кожного з вас особисту переписку. Оприлюднення листування є кримінальним злочином, і той, хто зробив це, заробив від 3 до 7 років. Я не погрожую - я просто нагадую про закон і мораль, які є єдині для всіх", - заявив Яременко.

При цьому він приніс свої вибачення тим, кому "за останні пару днів створив незручності й некомфортну ситуацію". Зокрема він вибачився перед своєю фракцією і перед Президентом.

"Я вибачаюсь, друзі, я сприйму спокійно і з вдячністю будь-яке ваше рішення в моєму питанні... Я приношу вибачення усім, хто заслужив, і прошу: не судіть", - додав він.

Нагадаємо, "Слуга народу" планує розглянути питання щодо санкцій стосовно нардепа Богдана Яременка, який напередодні опинився в епіцентрі секс-скандалу в парламенті, вже цього тижня на засіданні фракції.

Керівник фракції Давид Арахамія заявив, що в секс-скандалі, в епіцентрі якого опинився народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко, винен турборежим, в якому працювала Верховна Рада на початку своєї каденції.

Українські Національні Новини

Політика