ukenru
yakscho-rosiya-ne-prograye-tretya-svitova-viyna-mozhe-nastati-cherez-yikhnyu-nenavist-do-ukrayini-podolyak

Якщо росія не програє, третя світова війна може настати через їхню ненависть до України - Подоляк

 • 166124 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Третя світова війна може настати у випадку, якщо росія виграє у війні проти України. Про це в ефірі телемарафону заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Цитата

“Ми обов’язково отримаємо MLRS (американська реактивна система залпового вогню – ред.), тому що Європа пізніше, ніж ми, зрозуміє ключову квінтесенцію сьогоднішньої війни, а вона дуже проста: якщо росія не програє, то російський реваншизм, шовінізм, буде ставати все більш масштабіншим. І третя світова війна, якої вони так бояться, точно буде. Тому що росія буде нас ненавидіти набагато (більше - ред.), бо ми принизили їх. Ми довели, що росія – це не друга армія світу, це взагалі якийсь сброд”, – заявив Подоляк.

Деталі

Він також наголосив, що наразі немає розколу проукраїнської позиції в Європі. Однак “є певні підняття голів з боку російської лобістської мережі”.

Доповнення

Фінансист-мільярдер Джордж Сорос заявив, що вторгнення росії в Україну, можливо, стало початком третьої світової війни, тому найкращий спосіб зберегти вільну цивілізацію для Заходу — завдати поразки силам президента володимира путіна.

Українські Національні Новини

Політика