yakisniy-visokooktanoviy-benzin-a-100-teper-mozhna-pridbati-u-merezhi-azk-upg

Якісний високооктановий бензин А-100 тепер можна придбати у мережі АЗК UPG

 • 774670 переглядiв

Деталі

Поява високооктанового бензину, як і забезпечення наявності всіх видів пального, стала можливою завдяки співпраці компанії з європейськими постачальниками.

upg100 – це високооктановий бензин, що надходить у мережу автозаправних комплексів UPG з європейських нафтопереробних заводів. Для досягнення октанового числа щонайменше 100 одиниць у ньому не використовуються присадки, тобто цей показник досягається виключно завдяки спеціальним методам фільтрації та високій технологічності виробництва.

Пальне відповідає екологічним нормам Євро-5. Кожна партія пального має свій паспорт якості, доступний на всіх АЗК мережі UPG. Кожна партія пального проходить багаторівневу перевірку в сертифікованих і власних лабораторіях компанії.

Високооктанове пальне слід використовувати в тих автомобілях, яким завод-виробник рекомендує заправлятися бензином з октаном не нижче 98 одиниць.

Йдеться насамперед про спорткари. Завдяки високому октановому числу пального upg100 віддача спортивних машин розкривається найкраще, а потужність і обертаючий момент виходять на максимальні показники.

Рекомендовано використання upg100 й іншим сучасним авто, які оснащені двигунами з прямим уприскуванням, турбінами або мають спортивні «чиповані» налаштування. Адже високооктанове пальне при згорянні виробляє більше енергії.

Пальне upg100 зменшує детонацію робочої суміші. Для двигуна важливо, щоб бензиново-повітряна суміш згоріла певним чином – з повільним нарощуванням тиску газів, які на кожному робочому такті починають тиснути на поршень і передають свою енергію на колінвал. А під час детонації суміш згорає вибухово – фронт полум'я просувається в циліндрі в сто разів швидше, ніж потрібно!

Є й інші переваги використання upg100. Завдяки зменшеній кількості сірки, бензолу та ароматичних вуглеводнів він захищає паливну систему від корозії та очищає її від нагару.

Високооктановий бензин upg100 доступний по всій мережі UPG. Його вартість несуттєво перевищує звичайний А-95. А ось користі для автомобіля від високого октану набагато більше.

Коли ви заправляєтеся upg100, рекомендуємо використовувати бонусну картку UPGgood. Так за кожну покупку на АЗК вам миттєво нараховуватимуться бонуси, які наступного разу можна витратити під час оплати пального або будь-яких інших товарів у національній мережі АЗК UPG.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині спрацювала ППО – голова ОВА

     • 99392 переглядiв

    У низці західних областей повідомляють про чутні вибухи

     • 129548 переглядiв

    У Чернівецькій області спрацювала ППО - голова ОВА

     • 140275 переглядiв

    Jerry Heil номіновано на премію Music Moves Europe Awards 2022

     • 370209 переглядiв

    Над Чернівецькою областю зафіксували проліт ракети - ОВА

     • 152985 переглядiв