ukenru
yakbi-mi-otrimali-dostup-do-vsiyeyi-tiyeyi-zbroyi-yakoyi-potrebuyemo-mi-b-uzhe-zavershili-tsyu-viynu-zelenskiy

Якби ми отримали доступ до всієї тієї зброї, якої потребуємо, ми б уже завершили цю війну - Зеленський

 • 149892 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. У своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський заявив, що якби Україна отримала відповідну техніку, про яку просила у партнерів, то уже завершили цю війну. Про це повідомляє УНН.

Цитата

"В цьому протистоянні, в цій обороні ми перед очима всього світу реально виступаємо проти армії, яку вважали другою чи третьою за потужністю. І те, як міцно тримаються наші Збройні Сили, те, як сміливо захищається весь наш народ, демонструє, що все ж таки в глобальних рейтингах українська армія вже давно заслуговує бути вище від російської", - йдеться у зверненні.

Деталі

Президент підкреслив, що якби ми отримали доступ до всієї тієї зброї, якої потребуємо, яка є в наших партнерів і яка зіставна зі зброєю, яку використовує російська федерація, ми б уже завершили цю війну.

"Ми б уже повернули мир і звільнили нашу територію від окупантів. Бо перевага українських військових у тактиці та в мудрості цілком очевидна", - додав Зеленський.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі в інтерв'ю Corriere della Sera повідомив, що уряд країни підтримав поставку зброї Україні. У той час Шольц заявив про вичерпання ліміту постачання зброї для України із запасів і заговорив про виробництво.

Українські Національні Новини

Політика