ukenru
yak-ukrayinski-viyskovi-navchayutsya-povodzhennyu-z-nlaw-u-britaniyi-foto

Як українські військові навчаються поводженню з NLAW у Британії: фото

 • 1906537 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Військовослужбовці Збройних Сил України навчаються поводженню з NLAW під керівництвом канадських інструкторів в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram начальника штабу - заступника командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка.

Цитата

"Військовослужбовці Збройних Сил України навчаються поводженню з NLAW в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії. Тренування відбуваються під керівництвом інструкторів 3-го батальйону Канадської легкої піхоти Принцеси Патриції 1-ї Канадської механізованої бригадної групи 3-ї Канадської дивізії Збройних Сил Канади в рамках операції UNIFIER - UK", — написав начальник штабу - заступник командувача Сухопутних військ Збройних Сил України.

Доповнення

Також Павлюк додав, що канадські військовослужбовці перебувають на території Великої Британії, щоб використати свій досвід і навчити українських новобранців поводженню зі зброєю, забезпечуючи їх оперативну готовність.

"NLAW зарекомендував себе, як ефективна переносна легка протитанкова зброя нового покоління і дуже стає в нагоді нашим воїнам у боротьбі з російською технікою", — додав Олександр Павлюк.

Українські Національні Новини

Війна