ya-zadovoleniy-komanduvach-obyednanikh-sil-zsu-pislya-inspektsiyi-bezpeki-rivnenskoyi-aes

"Я задоволений" - командувач Об’єднаних Сил ЗСУ після інспекції безпеки Рівненської АЕС

 • 920779 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Командувач Об’єднаних Сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв проінспектував безпекову ситуацію на Рівненській атомній електростанції. Побаченим залишився задоволений. передає УНН, з посиланням на Telegram командування.

Цитата

"Ворог не полишає своїх підступних намірів та задумів, щоб знекровити українську систему електрики, але ми продовжуємо робити все для того, щоб надавати нашим захисникам необхідне озброєння, військову техніку, збільшувати оборонні спроможності. Я задоволений темпами робіт. Наші спроможності будуть підвищуватися й надалі. Стояти на місці ми не будемо", – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач подякував усім, чия робота сприяє підвищенню українських оборонних та охоронних спроможностей –  військовослужбовцям і працівникам Рівненської атомної станції.

Доповнення

Армія рф може спробувати знову залишити українців без світла та тепла восени і взимку, однак Україна готується до ворожих атак. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький. В ГУР повідомили, що удари по енергетичній інфраструктурі України цілком імовірні цієї осені та взимку, росіяни проводять розвідку таких об'єктів.

Українські енергетики готуються до такого розвитку подій, неодноразово зазначаючи, що в рамках підготовки до наступного опалювального сезону особлива увага приділяється захисту енергооб’єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівненська АЕС додала в потужності на 1000 МВт - запрацював ще один енергоблок

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна просить США продовжити ленд-ліз на весь 2024 рік - посол

     • 2748380 переглядiв