ukenru
ya-travmovana-ya-neschasna-britni-spirs-vimagaye-vidminiti-opikunstvo-nad-neyu

Я травмована, я нещасна: Брітні Спірс вимагає скасувати опікунство над нею

 • 25572 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Американська співачка Брітні Спірс просить суд про припинення опікунства її батька Джеймса Спірса над нею через страждання. Про це повідомляють CNN і The Hollywood Reporter, передає УНН.

Цитата

"Я брехала і говорила всьому світу, що зі мною все в порядку і я щаслива... Я травмована. Я нещасна. Я не можу спати", - розповіла Спірс в судовому засіданні.

"Це моє бажання і моя мрія, щоб це закінчилося", - зазначила вона.

Деталі

Спірс вперше зробила публічну заяву в суді про це, щоб позбутися від примусового контролю. Спірс зізналася, що не володіє своїм життям і хоче повернути свої права. Вона також назвала опікунство "образливим" і засудила батька і всіх, хто був до нього причетний.

"Я хочу покласти край цьому опікунству... Воно приносить мені більше шкоди, ніж користі. Я заслуговую просто жити", - заявила Спірс.

39-річна співачка засудила юридичну угоду і батька, який контролював його більшу частину існування договору. Вона заявила, що хоче вийти заміж за свого коханого бодібілдера Сема Асгарі і народити дитину, але умови опікунства їй це забороняють.

Спірс під час слухання підтримували багато шанувальників. Біля будівлі суду зібралися близько сотні фанатів з плакатами, на яких було зображено #FreeBritney.

Її батько і його адвокати підкреслюють, що Спірс і її стан по нинішній день залишаються "уразливими для шахрайства і маніпуляцій".

Згідно із законом Спірс повинна довести суду, що вона досить відповідальна і здатна мати свободу вибору.

Доповнення

Брітні Спірс знаходиться під опікою свого батька з 2008 року, коли вона потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з алкоголем і наркотиками. Опікунство передбачає повний контроль над її життям і фінансами. При цьому співачка продовжує випускати альбоми і виступати з концертами, заробляючи мільйони доларів.

У 2019-му особистий догляд за Брітні взяв на себе професійний опікун.

68-річний батько Спірс і компанія з управління активами наразі контролюють статки виконавиці розміром близько 60 мільйонів доларів. Представники Джеймса Спірса неодноразово заявляли, що опікунство врятувало співачку від розорення, а також стверджували, що вона може в будь-який момент відмовитися від піклування.

Протягом багатьох років Брітні Спірс зберігала відносне мовчання на публіці з приводу опікунства над нею. Однак, згідно з судовими протоколами, виконавиця не раз висловлювалася проти такого контролю. У Спірс двоє синів-підлітків від колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна. Нинішній хлопець співачки, Сем Асгарі, публічно виступав проти опіки над нею, навіть коли Спірс відмовлялася робити заяви з цього приводу.

У Сполучених Штатах опікунів призначають в основному особам похилого віку або недієздатним громадянам. Опікуни керують справами і майном тих людей, які не можуть подбати про себе самостійно або схильні до зовнішнього впливу і маніпуляцій.

Українські Національні Новини

Культура