ukenru
warner-bros-zvinuvachuye-trampa-v-porushenni-avtorskikh-prav

Warner Bros звинувачує Трампа в порушенні авторських прав

 • 10044 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Компанія Warner Bros. Pictures подала скаргу про порушення авторських прав, на відео розміщене президентом США Дональдом Трампом в Твіттері, оскільки в ньому використано музику з фільму про Бетмена (The Dark Knight Rises). Про це повідомляє УНН з посиланням на BuzzFeed News.

Згідно з інформацією видання, 9 квітня, президент США Дональд Трамп опублікував у Твіттері відео, яке, повинно стати частиною його кампанії з переобрання в 2020 році. Менш ніж за три години воно зібрало понад 1 мільйон переглядів, але до вечора відео вже не було доступно для перегляду. Виявилося, що компанія Warner Bros. Pictures подала скаргу про порушення авторських прав і зажадала зняти відео з громадського доступу, оскільки в ньому використовується частина саундтрека з фільму про Бетмена 2012 року The Dark Knight Rises (Темний лицар: Відродження).

"За нашими оцінками, в відео була використана музика з фільму The Dark Knight Rises (Темний лицар: Відродження). Використання музики було несанкціонованим оскільки всі права на саундтрек до фільму належать компанії Warner Bros. Ми працюємо через відповідні юридичні канали, щоб видалити його з громадського доступу", - заявив представник компанії.

Відзначимо, що до вечора 9 квітня відео в твіті Трампа було замінено повідомленням про те, що воно більше не доступне "У відповідь на повідомлення власника авторських прав".

Нагадаємо, що влада 20 штатів подали судовий позов до адміністрації президента США Дональда Трампа в зв'язку з планами направити бюджетні кошти на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Українські Національні Новини

Новини Світу