vybukh-avto-na-mostu-mizh-ssha-i-kanadoiu-oznak-teraktu-ne-znaishly

Вибух авто на мосту між США і Канадою: ознак теракту не знайшли

 • 21329 переглядiв

Губернаторка штату Нью-Йорк Кеті Хокул і агент ФБР Метью Міралій заявили, що в нещодавньому вибуху автомобіля на мосту між США і Канадою немає ознак тероризму; інцидент перебуває під слідством.

Губернаторка Нью-Йорка Кеті Хокул повідомила про відсутність ознак теракту під час вибуху авто на мосту між США і Канадою. Вона вказала, що відсутні свідчення, які б вказували на терористичний слід в інциденті на американо-канадському кордоні. Про це пише CNN, передає УНН.

Може з'явитися додаткова інформація, але, судячи з результатів попереднього розслідування, жодних ознак причетності терористів до жахливого вибуху, що стався тут у західній частині штату Нью-Йорк, немає

 зазначила губернаторка на пресконференції.

Про те, що немає жодних ознак загрози тероризму, пов'язаної з інцидентом на мосту заявив і спеціальний агент ФБР Метью Міралій.

У нас немає ніякої інформації про водія, ми перевіряємо його соціальні мережі, там нічого надзвичайного немає, ми все ще проводимо повне розслідування, так що це попередня оцінка

сказав Міралій

Попереднє розслідування встановило, що машина рухалася з надзвичайно великою швидкістю перед тим, як розбитися і довгий час стояла біля казино. Припускають, водій не впорався з керуванням. 

Додамо

22 листопада на мосту між США та Канадою, в районі Ніагарського водоспаду, вибухнув автомобіль

Вибух стався напередодні Дня подяки в США, тобто в період, коли найбільше американців вирушають у подорож, щоб зустріти свято у родинному колі.

Після аварії аеропорт Буффало-Ніагара зупинив на два дні відправлення та прибуття всіх міжнародних рейсів. 

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні дозволили самопідготовку до іспиту з теорії водіння

     • 16846 переглядiв