vugledar-zaznav-14-vorozhikh-udariv-z-artileriyi-v-oblasti-troye-zagiblikh-ova

Вугледар зазнав 14 ворожих ударів з артилерії, в області троє загиблих - ОВА

 • 303098 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Російські війська продовжують удари по Донецькій області на чотирьох напрямках, Вугледар обстріляли з артилерії 14 разів. У регіоні за минулу добу ще троє загиблих та 7 поранених жителів. Про це у вівторок повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Цитата

"За 10 липня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: у Гострому, Авдіївці та Торецьку. Ще 7 людей за добу дістали поранення", - написав Кириленко у Telegram.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Деталі

За даними голови ОВА, ситуація по області станом на ранок 11 липня така:

  • На Волноваському напрямку росіяни 14 разів обстріляли з артилерії Вугледар та 1 раз Новоукраїнку - без жертв.
  • На Донецькому напрямку 1 людина загинула і 3 поранено у Гострому Курахівської громади. Протягом доби відбувалися обстріли Новомихайлівки Мар'їнської громади.
  • На Горлівському напрямку у Торецьку 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 14 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки. У Предтечиному Костянтинівської громади пошкоджено адмінбудівлю. Зафіксовано обстріли Клебан-Бика Іллінівської громади та околиць Соледарської громади.
  • На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки у Зарічному Лиманської громади, перебито лінії електропередач у Юрківці Миколаївської громади.

Доповнення

Українські війська ведуть наступ на Бахмутському напрямку північніше та південніше міста Бахмут, а також на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 26 з 28 ворожих "шахедів"

     • 499059 переглядiв