ukenru
vtomivsya-strilyati-zyavilosya-videoziznannya-soldata-yakiy-vlashtuvav-biynyu-v-tayilandi

Втомився стріляти: з'явилося відеозізнання солдата, який влаштував бійню в Таїланді

 • 19158 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Тайський солдат, який раніше в місті Накхонратчасіма розстріляв щонайменше 15 людей і тримає в заручниках ще 16, записав відеозвернення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Khaosod English.

Повідомляється, що раніше, він вкрав зброю зі своєї частини і застрелив свого командира, а потім, вже в місті, відкрив стрілянину біля торгового центру "Terminal 21" і взяв 16 осіб в заручники.

За попередніми даними, стрілка звуть Яккрапант Томмі. Він опублікував кілька фотографій і відео своєї атаки в своєму акаунті в соціальній мережі Facebook. Сам він каже, що вже втомився стріляти по людях - "болить палець".

"Чи повинен я здатися?" - написав він близько 19:00 за місцевим часом. Приблизно за 10 хвилин до цього, він сказав, що у нього судома.

Також, згідно з повідомленнями з місця події, серед загиблих - водій мототаксі, водій таксі і учень старшої школи.

Повідомляється, що військовий взяв шість одиниць вогнепальної зброї, як мінімум 700 патронів і дві гранати із арсеналу своєї бази.

Його мотиви залишаються неясними, хоча солдат перед відправкою відправив кілька нескладних повідомлень.

"Вони думають, що можуть розбагатіти на корупції і скористатися іншими людьми, щоб забрати з собою гроші в пекло, і витрачати їх там?" - написав сьогодні солдат.

Також повідомляється, що його Facebook, було деактивовано близько 19:20 за місцевим часом.

Нагадаємо, що в місті Накхонратчасіма на північному сході Таїланду військовослужбовець відкрив стрілянину, в результаті якої загинули 15 осіб. Також він утримує 16 заручників на четвертому поверсі торгового центру "Термінал-21".

Українські Національні Новини

Новини Світу