ukenru
vstanovlyuvali-reklamu-pidyomni-krani-zablokuvali-rukh-na-avtodorozi-u-lvivskiy-oblasti

Встановлювали рекламу: підйомні крани заблокували рух на трасі у Львівській області

 • 9964 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Два підйомних крани заблокували рух на трасі державного значення, встановлюючи рекламну конструкцію, внаслідок чого утворилася черга з автомобілів у дві сторони. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівської області, передає УНН.

"Патрульним надійшло повідомлення, що на автодорозі "Західний об'їзд Львова" відбувається перекриття. Інспектори прибули на місце події та побачили, що два водії кранів заблокували рух на дорозі та встановлюють рекламну конструкцію. Внаслідок цих дій утворився корок довжиною 3 кілометри у дві сторони", – йдеться в повідомленні.

На місце події приїхали працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції та прокуратура, адже відбулося перекриття дороги державного значення.

"Патрульні надали вимогу припинити роботи та почали складати акти обстеження вулично-шляхової мережі. Рух відновили. Відповідальну за встановлення реклами особу притягнули до адміністративної відповідальності. Всіх учасників запросили до Пустомитівського відділу поліції для дачі пояснень", – зазначили в патрульній поліції.

Нагадаємо, на Закарпатті стався зсув ґрунту: маса вологої землі із рештками старих і повалених дерев зійшла з крутого схилу прямо на трасу національного значення "Мукачево – Рогатин". Внаслідок цього по обидва боки від зсуву утворилася черга з автомобілів. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП