ukenru
vstanovleno-osobu-anonima-yakiy-povidomiv-pro-vibukh-na-vokzali-lvova

Встановлено особу аноніма, який повідомив про вибух на вокзалі Львова

 • 7361 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 24 грудня. УНН. Львівські поліцейські встановили особу чоловіка, який повідомив про вибух на залізничному вокзалі. Про це проінформували у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"Працівники поліції встановили особу аноніма, який повідомив про можливий вибух. Ним виявився 47-річний житель одного із сіл Миколаївського району. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років", – повідомили у Нацполіції.

Нині проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини та мотиви правопорушення.

Анонімний дзвінок про можливий вибух на Головному залізничному вокзалі у Львові надійшов до правоохоронців 21 грудня вночі, близько 1:20.

"На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Були евакуйовані близько 250 пасажирів та 50 працівників вокзалу. Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці, о 8:35, до поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що на автостанції "Привоз" в Одесі закладена вибухівка. За кілька хвилин з цього ж телефонного номера повідомили про замінування одеського залізничного вокзалу. Під час перевірки вибухових пристроїв та речовин на вокзалі та автостанції не знайшли

Українські Національні Новини

Кримінал та НП