ukenru
vsikh-pratsivnikiv-organiv-prokuraturi-pereviryat-na-narkozalezhnist-yu-lutsenko

Всіх працівників органів прокуратури перевірять на наркозалежність - Ю.Луценко

 • 11294 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Всіх працівників органів прокуратури перевірять на наркозалежність. Про це на брифінгу заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

“Прошу всі обласні прокуратури провести перевірку на наркозалежність всіх підлеглих, відповідні методики існують. Розумію що це не передбачено нашим бюджетом, тим не менше, будь-ласка, добровільно, добровільно-примусово всі працівники прокуратури здали кров, волосся, нігті, будь-який метод прийнятний”, — сказав Ю.Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокурор заявив, що найнижчий показник розкриття злочинів у Києві

За його словами проблема наркозалежності починається ще з прокурорських вишів. Ю.Луценко додав, що перевірку мають пройти місцеві, регіональні і генеральна прокуратура.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрований законопроект, яким пропонується щорічно проходити перевірку на наркотичну залежність Президенту, парламентаріям та чиновникам із особливо відповідальним становищем.

Також нагадаємо, на початку грудня журналісти УНН запропонувати народним обранцям пройти перевірку на наркотики за допомогою спеціальних тестів. 

Деякі народні обранці одразу ж погодилися пройти перевірку на вживання як легких, так і тяжких наркотиків, проте цього так і не зробили.

Переважна більшість народних депутатів погодилися та пройшли тест на наркотики без сумнівів. Серед них, зокрема, Олексій Гончаренко, Дмитро Добродомов, Ігор Луценко, Юрій Дерев’янко, Єгор Соболєв, Олександр Кодола, Денис Силантьєв та радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

При цьому, лише один із народних депутатів відмовився пройти відповідну перевірку. Мова про народного депутата, голову комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергія Рибалку.

Українські Національні Новини

Політика