ukenru
vsikh-chleniv-ekipazhu-iranskogo-tankera-ogolosili-zagiblimi

Всіх членів екіпажу іранського танкера оголосили загиблими

 • 9374 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Іранський танкер Sanchi у субботу повністю затонув, а наявні докази свідчать про те, що всі члени екіпажу загинули миттєво в результаті сильного вибуху, спричиненого зіткненням судна з китайським суховантажем CF Crystal. Про це повідомляє Рresstv, посилаючись на слова представника спеціального підрозділу з розслідування інциденту Мохаммада Растада, передає УНН.

Згідно зі свідченнями членів екіпажу китайського суховантажу, який зіткнувся з танкером, а також рятувальників, всі 32 члени екіпажу на борту іранського танкера загинули відразу після аварії через сильний вибух і викид токсичного газу.

Растад також зазначив, що пошукова місія з витягання тіл загиблих з корабля була припинена через періодичні вибухи на танкері.

Нагадаємо, 14 січня іранський танкер “Sanchi” на якому на протязі тижня після аварії палала пожежа, у неділю затонув у Східно-Китайському морі, залишивши навколо себе велику палаючу нафтову пляму.

Як повідомляв УНН, рятувальна команда виявила тіла принаймні двох осіб на іранському танкері в Східно-Китайському морі. Це означає, що решта 29 членів команди досі залишаються зниклими без вісті.

 

Українські Національні Новини

Новини Світу