ukenru
vsi-kpvv-na-adminmezhi-z-krimom-pochali-robotu-v-povnomu-obsyazikrim

Всі КПВВ на адмінмежі з Кримом почали роботу в повному обсязі

 • 17604 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Всі три контрольні пункти в’їзду-виїзду на адміністративній межі з Кримом розпочали роботу в повному обсязі. Про це розповів УНН речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Ситуація абсолютно спокійна. В абсолютному порядку КПВВ розпочали свою роботу в повному обсязі. На даний момент всі три КПВВ працюють в штатному режимі. Проблем, пов’язаних із пропуском осіб або транспортних засобів не виникало. За інформацією екологів, ситуація також в межах норми", - розповів речник Держприкордонслужби.

Як повідомляв УНН, 15 вересня контрольні пункти в’їзду-виїзду "Каланчак" та "Чаплинка" відновлять свою роботу.

Нагадаємо, що для збереження життя та здоров'я громадян, які прямували через КПВВ, і персоналу Держприкордонслужби через небезпечну екологічну ситуацію, що склалася на заводі “Титан” на території ТОТ АР Крим, 6 вересня було прийнято рішення про тимчасове припинення роботи цих контрольних пунктів в’їзду-виїзду.

При цьому Державна прикордонна служба продовжить відстежувати ситуацію. У разі її погіршення і виникнення загрози життю та здоров’ю мирного населення може знову бути прийняте окреме рішення про припинення здійснення пропуску громадян через КПВВ.

Раніше УНН писав, що пункти пропуску будуть закриті до окремого розпорядження, поки не стихне ситуація з екологічним лихом. 

Українські Національні Новини

Суспільство