ukenru
vryatovanogo-u-karpatakh-nimtsya-dostavili-do-rakhova

Врятованого у Карпатах німця доставили до Рахова

 • 9001 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Вчора ввечері рятувальники доставили до міста Рахів громадянина Німеччини, який раніше, 24 січня, заблукав у гірській місцевості. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Закарпатській області.

“О 18:00 рятувальники доставили громадянина Німеччини, який 24 січня заблукав у горах до м. Рахів. Турист від госпіталізації відмовився”, — йдеться у повідомленні.

Зокрема, в ДСНС повідомили, що через погані погодні умови та лавинну небезпеку пошуки тіла туриста, який загинув 25 січня біля гори Стіг у Рахівському районі, було відкладено до покращення погодних умов.

Раніше повідомлялось, що після того, як внаслідок сходження снігової лавини у Карпатах на Закрпатті загинув турист, на місце була події направлена пошуково-рятувальна група для транспортування його тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пішов під лід на очах у перехожих

Як повідомляв УНН, троє киян 1990 років народження проходили туристичний маршрут до гірського озера Геришаска на полонину Ярошеска в районі гори Стіг Рахівського району, коли на них зійшла лавина.

За словами постраждалих, їх накрило сніговою лавиною близько 17:00 24 січня. Двом з них вдалось відкопатись з-під шару снігу і вони відкопали свого товариша, однак, він вже був без ознак життя.

Нагадаємо, закарпатські рятувальники застерігають туристів не виходити в гори 27 січня через високий ступінь лавинної небезпеки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП