ukenru
vrazheniy-strumom-pidlitok-perebuvaye-u-stolichniy-likarni-v-tyazhkomu-stani

Вражений струмом підліток перебуває у столичній лікарні в тяжкому стані

 • 8905 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Юнак, якого вдарило струмом на залізничній станції "Дарниця" у столиці, госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні, він перебуває у тяжкому стані. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

До поліції про подію повідомив лікар швидкої медичної допомоги. Отримавши цю інформацію, поліцейські встановили, що 14-річний школяр заліз на вагон електропоїзду, доторкнувся до електричної дуги, через що отримав враження струмом та впав на залізничну колію.

Свідками події стали його друзі, які викликали лікарів, але до прибуття швидкої допомоги з місця події втекли. З опіками тіла у непритомному стані підлітка госпіталізували до реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні.

"Хлопець отримав опіки близько 50% тіла, і зараз він перебуває в лікарні у тяжкому стані", - повідомили у поліції.

Інформація за цим фактом внесена до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення Дарницького управління поліції. Працівники слідчого відділу та сектору ювенальної превенції підрозділу з'ясовують причини та обставини події, після чого буде надана правова кваліфікація.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що у столиці підлітка ледь не вбило струмом на колії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП