ukenru
vr-sogodni-planuye-rozglyanuti-zakonoproekt-pro-vseukrayinskiy-referendum

ВР сьогодні планує розглянути законопроект про всеукраїнський референдум

 • 18164 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Верховна Рада України сьогодні планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект про народовладдя через всеукраїнський референдум та проект постанови про план законотворчих робіт ВР на 2020 рік. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний Ради.

Так, на сьогоднішньому засіданні парламентарі планують розглянути проект постанови про План законотворчих робіт ВРУ на 2020 рік, а також проект постанови про внесення змін до порядку денного третьої сесії.

Окрім того, нардепи планують розглянути законопроект №3612 про народовладдя через всеукраїнський референдум, поданий Президентом Зеленським.

Також планується розглянути законопроект №3636 про внесення змін до Прикінцевих положень ЗУ щодо забезпечення лікування COVID-19, щодо продовження строку його дії у зв’язку із загрозою зростання захворюваності. Нардепи планують розглянути ще низку законопроектів, зокрема, щодо удосконалення окремих питань проходження громадянами військової служби, щодо захисту трудових мігрантів та боротьбу з шахрайством у працевлаштуванні за кордон.

Нагадаємо, як повідомив голова ВРУ Дмитро Разумков, законопроект про всеукраїнський референдум, що входить до пакету законопроектів про народовладдя, будуть розглядати у ВР цього тижня. У вівторок проголосують за скорочення строків, а у четвер - розглянуть у першому читанні.

Українські Національні Новини

Політика