ukenru
vr-garmonizuvala-zakonodavstvo-ukrayini-u-sferi-reklami-z-pravom-yes

ВР гармонізувала законодавство України у сфері реклами з правом ЄС

 • 14425 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Парламентарі ухвалили в цілому проект закону №0953 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гармонізації законодавства у сфері порівняльної реклами із правом Європейського Союзу. Відповідне рішення підтримали 326 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Законопроект №0953 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гармонізації законодавства у сфері порівняльної реклами із правом Європейського Союзу має на меті гармонізацію вітчизняного законодавства у сфері порівняльної реклами із правом Європейського Союзу.

Це сприятиме визначенню законодавчих умов використання порівняльної реклами, а відтак, і опосередкованого підвищення ефективності національної системи захисту прав споживачів, приведення її у відповідність до вимог Європейського Союзу в частині законодавчого визначення форм, видів та ознак забороненої недобросовісної підприємницької практики.

В свою чергу, деталізація ознак забороненої недобросовісної підприємницької практики сприятиме захисту економічних інтересів добросовісних підприємців.

Раніше в УНН повідомлялося, що сьогодні Рада планує розглянути законопроект щодо гармонізації законодавства у сфері порівняльної реклами із правом Європейського Союзу (№0953).

Українські Національні Новини

Економіка