ukenru
vpershe-v-ukrayini-zapratsyuvala-interaktivna-mapa-avtobusnikh-marshrutiv

Вперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа автобусних маршрутів

 • 16123 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Уперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа автобусних маршрутів. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час презентації інтерактивної мапи "Мережа автобусних маршрутів" 9 квітня. Повідомляє УНН з посиланням на Міністерство інфраструктури України.

"Сьогодні ми презентуємо новий сервіс. Уперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа "Мережа автобусних маршрутів". Сервіс враховує інтереси пасажирів, а також сприяє більш прозорій роботі перевізників. Наша мета, щоб подорожі були комфортними, і для цього ми будуємо нові дороги, переходимо в інтерактивні інструменти. Тепер будь-хто зможе чітко отримати інформацію, які компанії і за якими маршрутами працюють у кожному конкретному місті чи селі. Люди отримують змогу спокійно спланувати свою подорож", − заявив Володимир Омелян.

Проте, за його словами, близько 30 – 40% перевізників працюють в тіні. На його думку, створення інтерактивної мапи − це суттєвий крок уперед для детінізації українського ринку автобусних перевезень.

Нагадаємо, Мінінфраструктури планує суттєво збільшити кількість інспекторів на міжміських автобусних маршрутах для посилення безпеки пасажирських перевезень.

Українські Національні Новини

Суспільство