vpershe-v-istoriyi-zelenskiy-u-kiyevi-zustrivsya-z-golovoyu-mzs-saudivskoyi-araviyi

Вперше в історії: Зеленський у Києві зустрівся з головою МЗС Саудівської Аравії

 • 1468028 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Президент Володимир Зеленський у Києві зустрівся з міністром закордонних справ Королівства Саудівська Аравія принцом Файсалом бін Фарханом Аль Саудом. Це перший офіційний візит очільника МЗС Королівства в Україну з часу встановлення дипломатичних відносин, йдеться в Телеграм-каналі Президента, передає УНН.

Цитата

“Провів зустріч із міністром закордонних справ Королівства Саудівська Аравія принцом Файсалом бін Фарханом Аль Саудом. Це перший офіційний візит очільника МЗС Королівства в Україну з часу встановлення дипломатичних відносин. Розраховую на те, що він надасть нового імпульсу для подальшої активізації нашого взаємовигідного діалогу. Дякую за підтримку миру в Україні, нашого суверенітету й територіальної цілісності! Це дуже важливо для нас і нашого суспільства”, – йдеться в повідомленні.

Доповнення

15 жовтня Президент України Володимир Зеленський обговорив зі Спадкоємним принцом Королівства Саудівська Аравія Мухаммадом бін Салманом питання взаємодії у справі звільнення українських військовополонених.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Президент Чехії порівняв путіна з Гітлером

     • 1383048 переглядiв