ukenru
vpershe-v-istoriyi-peremozhtsi-konferentsiy-viletili-na-starti-pley-of-kubku-stenli

Вперше в історії переможці конференцій вилетіли на старті плей-оф Кубку Стенлі

 • 6851 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. "Колорадо Евеланш" вийшов у другий етап розіграшу Кубка Стенлі в Західній конференції, здобувши перемогу над "Калгарі Флеймз" в 5-му матчі в першому раунді, повідомляє УНН з посиланням на сайт НХЛ.

"Колорадо" виграв 5-ту зустріч з результатом 5:1 і довів серію на свою користь 4:1. Таким чином, "Евеланш" вперше з 2008 року вийшли у другий раунд. Тоді вони за шість матчів обіграли "Міннесоту Уайлд".

"Дуже приємно стати переможцем в серії. У 2014 і минулому роках ми програвали. Зараз у нас чудовий настрій. І це тільки початок. Я пишаюся хлопцями, як ми згуртувалися, як грали в цій серії. Це чудово. Перший крок зроблено. Треба трохи відпочити і знову приступити до роботи", - сказав капітан "Колорадо" Габріель Ландеског.

На наступному етапі "Колорадо" буде грати або проти "Вегас Голден Найтс" або проти "Сан-Хосе Шаркс". У тій серії зараз веде "Вегас" – 3:2.

Відзначимо, що вперше з моменту розширення НХЛ в 1967 році боротьбу за Кубок Стенлі на першому ж етапі припинили дві найсильніші команди регулярного чемпіонату. "Тампа-Бей Лайтнінг", володар Президентського кубка, програв серію "Коламбус Блю Джекетс" за чотири зустрічі.

Українські Національні Новини

Спорт