voyenkoma-z-donechchini-suditimut-za-oformlennya-lipovikh-dokumentiv-dlya-viyizdu-za-kordon-dbr

Воєнкома з Донеччини судитимуть за оформлення "липових" документів для виїзду за кордон - ДБР

 • 78167 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт щодо начальника одного з районних територіальних центрів комплектування Краматорського району та його спільника, яких підозрюють в масовому оформленні «липових» документів для виїзду за кордон. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію ДБР.

Цитата

«Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно начальника одного з районних територіальних центрів комплектування Краматорського району та його спільника. Зловмисники масово оформлювали «липові» документи для виїзду за кордон. Обвинувальний акт скеровано до суду», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що знайомий воєнкома займався пошуком чоловіків, які за гроші бажали виїхати з України. Для оформлення фіктивних довідок, як вказали у ДБР, копії документів ухилянтів через месенджер передавались воєнкому, який виготовляв фіктивні тимчасові посвідчення та довідки військово-лікарської комісії. У них зазначалось, що особа непридатна до військової служби.

У ДБР зазначають, що «ціна «послуги» становиоа 20 тисяч гривень для однієї людини. ДБР задокументовано видачу фіктивних документів кільком військовозобов’язаним.

«Обидва фігуранти обвинувачуються в отриманні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України)», - інформує ДБР.

Раніше

На Донеччині затримали воєнкома, який разом із поплічником із поліції виготовляв підроблені документи про непридатність чоловіків до військової служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Відсьогодні в Україні заборонені гучні феєрверки

     • 87818 переглядiв

    Суд завтра планує обрати запобіжний захід нардепу Ніколаєнку

     • 88308 переглядiв