voyenkom-dnipropetrovschini-pid-chas-povnomasshtabnoyi-viyni-pridbav-mayna-na-350-tisyach-dolariv-mvs

Воєнком Дніпропетровщини під час повномасштабної війни придбав майна на 350 тисяч доларів - МВС

 • 567423 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. На Дніпропетровщині поліцейські провели обшуки в обласного воєнкома, який за час воєнного стану в Україні придбав майна на 350 000 доларів США. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС Украни.

Деталі

За даними МВС, за півтора року повномасштабного вторгнення рф на територію України керівник обласного ТЦК встиг оформити на батька кілька автомобілів та дві квартири на території міста Дніпро.

Воєнком також зареєстрував на члена родини (фізичну особу-підприємця) підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 м².

Правоохоронці провели обшуки за місцем роботи та проживання начальника обласного ТЦК та його близьких осіб, які були залучені до злочинної діяльності.

Керівнику обласного ТЦК загрожує позбавлення волі від пʼяти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо

Протягом трьох місяців НАЗК планує перевірити спосіб життя усього керівного складу територіальних центрів комплектування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій області затримали посадовця ТЦК та його спільників за підозрою у переправленні ухилянтів до Румунії

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі