ukenru
vosmero-lyudey-zaginuli-cherez-negodu-na-pivdni-ssha

Восьмеро людей загинули через негоду на півдні США

 • 9385 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Щонайменше вісім людей загинули на вихідних на півдні США внаслідок суворої негоди, яка супроводжувалася торнадо, повенями та грозами. Про це УНН повідомляє з посиланням на HuffPost.

За словами місцевого шерифа, в американському штаті Техас двоє маленьких дітей загинули після того, як на автомобіль, у якому вони їхали, впало дерево. Відомо також про ще двох загиблих жінок.

Десятки інших були поранені, коли торнадо вразив район міста Франклін.

Вказано, що вітер був настільки сильним, що перекинув деякі мобільні будинки.

Троє людей загинули у штаті Луїзіана. Так, двоє через повені, а ще одну людину під час прибирання дерев, які повалила негода, збив автомобіль.

Губернатор штату Міссісіпі у неділю оголосив надзвичайний стан для декількох округів. Він повідомив, що одна літня людина померла, коли на її причіп впало дерево, а понад 26 тисяч будинків залишилися без електрики.

Попередження про торнадо діяли для великої частини півдня США - від Західної Вірджинії до Північної Кароліни і аж до Вірджинії, Пенсільванії та Нью-Йорка. Метеорологи попередили, що понад 100 мільйонів людей перебувають під загрозою екстремальних погодних умов протягом вихідних і в понеділок вранці.

Додамо, раніше було відомо про чотири жертви торнадо у США.

South side of Franklin, Tx- north of College Station hit by tornado- We’re live in the middle of the destruction at 6!#abc13 pic.twitter.com/e0vgJt4hbs

— Deborah Wrigley (@wrigleyABC13) 13 квітня 2019 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу