ukenru
vosma-pospil-supernik-dinamo-prodovzhiv-peremozhnu-khodu-v-chempionati-belgiyi

Восьма поспіль: суперник "Динамо" продовжив переможну ходу в чемпіонаті Бельгії

 • 12679 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Суперник "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи – бельгійський "Брюгге", провів черговий поєдинок в національному чемпіонаті, передає УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Деталі

З перших хвилин "Брюгге" контролювали хід поєдинку, домінуючи на полі. Вже на 12-й хвилині матч Ланг відкрив рахунок після передачі Соболя. Забитий гол додав мотивації команді, так і не давши можливості супернику відповісти забитим м'ячем. Хоч і перший тайм ряснів моментами, рахунок залишився незмінним.

Другий тайм розпочався так само активно, як і перший - свою можливість подвоїти перевагу мав Дост, але захисники команди-суперника надійно обороняли свої ворота. На 94-й хвилині зустрічі Ланг записав дубль на свій рахунок, здобувши команді впевнену перемогу. Автором гольової передачі другого голу стали Чон – 2:0.

Підопічні Філіпа Клемана збільшили відрив від другого місця. Зараз "Брюгге" випереджає свого найближчого переслідувача "Антверпен" на 17 очок. Для команди цей виграш став восьмим підряд.

Доповнення

Наступний матч "Брюгге" проведе 10 лютого в рамках 1/8 фіналу Кубка Бельгії проти "Антверпена". А вже 18-го лютого гостюватиме у "Динамо".

Українські Національні Новини

Спорт