ukenru
voseny-rosiiany-nezakonno-vyvezly-z-okupovanykh-terytorii-ukrainy-10-tysiach-ditei-tsentr-natssprotyvu

Восени росіяни незаконно вивезли з окупованих територій України 10 тисяч дітей - Центр нацспротиву

 • 24031 переглядiв

окупанти примусово вивезли 10 000 українських дітей на "реабілітацію" до рф. Нерідко після цього дітей не повертають додому офіційним опікунам.

Протягом осені окупаційні адміністрації рф на тимчасово захоплених територіях України вивезли до росії "на оздоровлення" 10 тисяч українських дітей. Про це з посиланням на Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

23.12.23, 01:25 • [views_0]

Лише за минулу осінь окупанти вивезли на "оздоровлення" 10 тис. українських дітей. Дітей вивозять у дитячі табори, де піддають пропаганди й нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам. З кожного регіону був план щодо 2,5 тис. дітей. Направлення на "оздоровлення" видають лікарі, яких завезли з рф

- резюмували у Спротиві.

Кричущим випадком стала смерть дитини у поїзді Тюмень-Адлер, яка поверталась з "оздоровлення". Всіх дітей перевозили в жахливих умовах, а перед цим вакцинували російською якісною вакциною від грипу. В результаті понад 100 дітей потрапили у лікарню.

У Центрі національно спротиву наголошують, що кожен хто дотичний до вивезення українських дітей й політики зміни їх самоідентифікації (що є геноцидом) понесе відповідальність за свої дії.

Доповнення 

Очільник Луганської ОВА розповів, що 12-річна дівчинка з Луганська померла від ускладнень після щеплення російською вакциною "Совігрип".

За його словами, поствакцинальні ускладнення після такого щеплення вакциною російського зразка спостерігаються у період з п’ятого до п’ятнадцятого дня при порушенні процедури виробництва, зберігання, контролю якості та безпосередньо вакцинації.

Нагадаємо

Згідно з даними Мінреінтеграції, близько 4 тисяч прийомних дітей опинилися на тимчасово окупованій території чи були насильно депортовані в росію.

22.12.23, 11:56 • [views_0]

Володимир Омельченко

Суспільство